Web Analytics Made Easy - Statcounter

۲ تن از نمایندگان مردم ارومیه در مجلس که موافق لایحه CFT بودند، در برابر انتقادات و اعتراضات تاب نیاورده و هرکدام به نحوی واکنش‌های جالبی در برابر منتقدان خود نشان دادند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اروم نیوز،  روز گذشته و با وجود تمام اعتراضات و حاشیه‌های موجود در خصوص لایحه CFT ، نمایندگان این لایحه را تصویب کرده و به عنوان یکی از موارد مربوط به FATF در صدد اجرایی کردن آن برآمدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به دنبال این تصویب با وجود اعتراضات خارج از مجلس، شاهد برخی واکنش‌های نامتعارف و البته دور از شان نمایندگی از سوی رسانه‌های وابسته و نیز پیج اینستاگرامی نمایندگان موافق این طرح بودیم.

در ابتدای امر، یکی از کانال‌های تلگرامی وابسته به سید هادی بهادری نماینده اصلاح طلب و عضو لیست امید ارومیه، در اقدامی غیراخلاقی اقدام به انتشار تصویری از تجمع دانشجویان مقابل مجلس شورای اسلامی کرد که در آن ضمن انجام تغییرات فتوشاپی در نوشته پلاکاردهای دانشجویان، این جمع را بی‌سواد خطاب کرده بود!

این کانال پس از انتشار تصویر اصلی در رسانه‌های منتقد، نه تنها هیچ واکنشی نشان نداد بلکه نسبت به توهین به طیف انقلابی و معترضان مسیر خود را ادامه داد.

البته چنین اقدامی از سوی کانال‌های اصلاح طلب و حامی تعظیم در برابر غرب دارای سبقه طولانی بوده و در برابر هر اقدام جوانان انقلابی به دنبال نشان دادن ضعف‌های موجود هستند که این بار اقدامشان با شکست مواجه شد.

اما مورد دوم در این زمینه، مربوط به پیج اینستاگرامی روح‌الله حضرتپور نماینده جوان مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی بود که با انتشار پستی خوشحالی خود از تصویبCFT  را نشان داده بود.

پس از انتشار پست مربوط به تصویب لایحه، جوانان انقلابی ارومیه در کامنت‌هایی نسبت به دلایل تصویب و نیز جبهه‌گیری خاص این نماینده سوالاتی را ارائه کردند که ادمین پیج حضرتپور ناتوانی خود در مواجهه با انتقاد را نشان داده و تمام کامنت‌های ارسالی را از صفحه پاک کرد!

به دنبال این اقدام، تعداد دیگری از جوانان در کامنت‌هایی اعتراض خود نسبت به حذف کامنت‌های انتقادی را اعلام کردند که بار دیگر با اقدام غیراخلاقی و غیرحرفه‌ای ادمین پیج اینستاگرامی حضرتپور مواجه شدند.

البته با وجود حذف کامنت‌ها، اعتراضات و انتقادات در پیج اینستاگرامی حضرتپور ادامه دار بود تا جایی که مسئول رسانه‌ای دفتر این نماینده در پستی تلگرامی و اینستاگرامی در رسانه خود، این اعتراضات را با عنوان «حمله دلواپسان» و «انتقام جویی» تلقی کرد! البته مشخص نیست چرا باید منتقدان یک نماینده جوان با عنوان انتقام‌جو از سوی رسانه‌های منتسب به مسئول رسانه‌ای وی خطاب قرار گیرند؟

هرچند نماینده جوان ارومیه در مجلس به پشتوانه حاشیه‌های موجود در دوران انتخابات توانسته به خانه ملت راه یابد و امروز اقدام وی در حذف کامنت‌های کاربران امری عادی جلوه می‌نماید، اما باید دید که واقعا این نماینده دلایل قانع کننده‌ای برای تصویب لایحه پرحاشیه داشته یا اینکه تنها دلیل این کار خشنودی افراد خاص اطراف وی و نیز نگاه به آینده روشنِ پس از نمایندگی بوده است؟!

در مورد اقدام کانال منتسب به نماینده اصلاح طلب نمی‌توان خُرده گرفت چراکه چنین اقداماتی از جانب طیف آن‌ها عادی بوده و چندان اهمیتی ندارد ولی باید این نکته در خصوص اقدام نماینده جوان که خود را به‌وسیله حمایت‌های جبهه انقلاب و نیز با پشتوانه نفرات خاص به مجلس رسانده روشن شود که چرا و با چه دلیلی چنین رفتاری با منتقدان دارد و جایگاه پاسخگویی به مطالبات مردم در نزد این نماینده کجا است؟!

امیدواریم روح‌الله حضرتپور که فردی فراری از خبرنگاران بوده و ترجیح می‌دهد که نفرات دیگری از دفترش ارتباط با خبرنگاران را انجام دهند پاسخ روشن و قانع کننده‌ای برای چنین رفتاری داشته باشد تا شاید این شرایط برای وی ادامه‌دار باشد…

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۶۷۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف دیرهنگام یک نماینده مجلس: برخی نمایندگان نه یکی بلکه چندتا شاسی‌بلند گرفته‌اند

آفتاب‌‌نیوز :

بخش‌هایی از گفت و گوی علیرضا سلیمی را در ادامه می‌خوانید:

باید در مجلس دوازدهم نقاط قوت مجلس یازدهم را تقویت و نقاط ضعف آن را پوشش بدهیم. البته اینکه می‌گویم در مجلس یازدهم نظارت ضعیف بود به معنای آن نیست که نظارت تعطیل بود نظارت به اندازه کافی نبود.

اولاً تعدادی از نمایندگان جدید هستند و تعدادی از اعضای هیئت رئیسه قبلی هم رای نیاوردند. بخش زیادی از نمایندگان جدید الورود هستند و این‌ها باید تصمیم بگیرند.

سامانه شفافیت برای چیست؟ برای اینکه تعداد آرا را بررسی کنید. مثلاً این آقا اینقدر می‌توانسته رای بدهد الان اینقدر رای داده است. شما باید بررسی بکنید به مردم گزارش بدهید. وقتی کسی در صحن و کمیسیون‌ها حضور منظم ندارد این یک نوع فساد اداری است. فساد سیاسی هم هست. آیا این فساد منشاء فساد اقتصادی می‌شود یا نمی‌شود؟ چون اگر من درست ریل‌گذاری نکنم موجب فساد در بیرون می‌شود. منی که زمینه‌ساز فساد هستم می‌توانم روی پرچمم بنویسم مبارزه با فساد؟

من همین الان هم می‌گویم باید تکلیف شاسی بلند‌ها مشخص شود. باید اسامی کسانی که خودرو گرفتند مشخص شود؛ برخی نه یکی، بلکه چندتا شاسی بلند گرفته‌اند، اما می‌گویند ضد فساد هستیم؟ می‌گویند من عدالتخواه هستم و با فساد مبارزه می‌کنم! می‌گویند انقلابی هستیم کدام انقلابی؟ یکی از الزامات انقلابی‌گری اخلاق و ادب است.

انقلابی‌گری یعنی مردم داری. یعنی شفافیت. انقلابی‌گری یعنی ما عاقلانه و عالمانه در مجلس حضور پیدا کنیم. فردی که مطالعه نمی‌کند و در طرح‌ها و لوایح نظری ندارد چطور می‌تواند بگوید که انقلابی هستم؟ انقلابی‌گری یعنی طرف مطالعه بکند پژوهش بکند و تحقیق بکند و فعالانه در مجلس حضور داشته باشد. چرا نباید حضور فعال داشته باشد؟ انقلابی‌گری یک منش و سیره است نه یک اسم. یک شعار فقط نیست. یک سیره است و در چه کسانی بروز و ظهور کرده مهم است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • پس لرزه ادعای دریافت ۱۴۰ سکه توسط یک نماینده مجلس /شورای نگهبان واکنش نشان داد
  • سلیمی نماینده مجلس: بعضی از نمایندگان کمتر از ۱۰۰ روز در مجلس حضور داشته‌اند
  • افشاگری جدید یک نماینده مجلس درباره دریافت خودرو فیدلیتی توسط نمایندگان
  • اعتراف دیرهنگام یک نماینده مجلس: برخی نمایندگان نه یکی بلکه چندتا شاسی‌بلند گرفته‌اند
  • انحلال اعتراضات دانشجویی حامی فلسطین در چندین شهر اروپایی
  • تعهد و تقوای سیاسی از شاخصه های نماینده در تراز انقلاب است
  • این نماینده زن مجلس متولد سال ۱۳۶۵ است /کدام نمایندگان زن دهه شصتی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم