Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد ارومیه در پی رای موافق دو نماینده ارومیه‌ای به تصویب cft و برخورد نامناسب آن‌ها با دانشجویان منتقد، این دو نماینده را به مناظره دعوت کرد. به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو در ارومیه، یک سری از رسانه ها و نمایندگان در واکنش به اعتراضات مردمی نسبت به تصویب FATF در مجلس شورای اسلامی، سعی در کمرنگ نشان دادن این موضوع داشتند در این میان  دو نماینده  مردم ارومیه در مجلس هم از این کار بی سهیم نبودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 کانال تلگرامی وابسته به سید هادی بهادری، نماینده اصلاح طلب و عضو لیست امید ارومیه، در عمل غیراخلاقی اقدام به انتشار تصویری از تجمع دانشجویان مقابل مجلس شورای اسلامی کرد که در آن ضمن انجام تغییرات فتوشاپ درنوشته پلاکارد‌های دانشجویان، این جمع را بی‌سواد خطاب کرده بود!     پس از اینکه تصویر اصلی در رسانه‌های منتقد انتشار شد، این کانال نه تنها هیچ واکنشی نشان نداد؛ بلکه با توهین به طیف انقلابی و معترضان مسیر خود را ادامه داد.    البته چنین اقدامی از سوی کانال‌های اصلاح طلب و حامی تعظیم در برابرغرب دارای سابقه طولانی بوده و در برابر اقدام جوانان انقلابی در هر رخدادی به دنبال نشان دادن ضعف‌های موجود هستند تا این اقدامات جوانان را تخریب کنند که این بار اقدامشان با شکست مواجه شد.

اما مورد دوم در این زمینه، مربوط به پیج اینستاگرامی روح‌الله حضرتپور، نماینده جوان مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی بود که با انتشار پستی خوشحالی خود از تصویب CFT را نشان داده بود.   پس ازانتشار پست مربوط به تصویب لایحه، جوانان انقلابی ارومیه در کامنت‌هایی نسبت به دلایل تصویب و نیز جبهه‌گیری خاص این نماینده سوالاتی را ارائه کردند که ادمین پیج حضرتپور ناتوانی خود در مواجهه با انتقاد را نشان داده و تمام کامنت‌های ارسالی را از صفحه پاک کرد!  
به دنبال این اقدام، تعداد دیگری از جوانان در کامنت‌هایی اعتراض خود را نسبت به حذف کامنت‌های انتقادی اعلام کردند که بار دیگر با اقدام غیراخلاقی و غیرحرفه‌ای ادمین پیج اینستاگرامی حضرتپور مواجه شدند.  

البته با وجود حذف کامنت‌ها، اعتراضات و انتقادات در پیج اینستاگرامی حضرتپور ادامه دار بود تا جایی که مسئول رسانه‌ای دفتر این نماینده در پستی تلگرامی و اینستاگرامی در رسانه خود، این اعتراضات را با عنوان «حمله دلواپسان» و «انتقام جویی» تلقی کرد! البته مشخص نیست چرا باید منتقدان یک نماینده جوان با عنوان انتقام‌جو از سوی رسانه‌های منتسب به مسئول رسانه‌ای وی خطاب قرار گیرند؟   در همین رابطه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه صراحتا در اولین واکنش به برخورد نادرست دو نماینده ارومیه ای با منتقدان، از روح الله حضرت پور و هادی بهادری نمایندگان مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی را برای مناظره درباره FATF در جمع دانشجویان این دانشگاه دعوت کرد.    

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اعتراض دانشجویان به تصویب fatf تجمع دانشجویان به تصویب fatf

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۹۴۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟

بنا بر پیگیری‌های خبرنگار تسنیم، آقایان محمدباقر قالیباف، علی نیکزاد، منوچهر متکی و مجتبی ذوالنور تاکنون ۴ گزینه اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم هستند. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، 245 نماینده مجلس دوازدهم در دور اول انتخابات در 11 اسفند ماه مشخص شدند و 45 نماینده باقی‌مانده نیز در دور دوم انتخابات در جمعه این هفته (21 اردیبهشت) مشخص خواهند شد تا مجلس دوازدهم کار خود را با 290 نماینده از 7 خرداد ماه به ریاست مسن‌ترین نماینده مجلس، آغاز کند.

گزارش تسنیم از ترکیب نمایندگان مجلس دوازدهم

 

اولین دستور رسمی و علنی مجلس جدید، رئیس و هیئت رئیسه با رای اکثریت نمایندگان خواهد بود.

از پیش از برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی، گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر اینکه چه کسی رئیس قوه مقننه خواهد شد، آغاز شده است و در همین راستا نامزدهای‌ ریاست مجلس جلسات متعددی را با عناوین مختلف  برگزار و با رسانه‌‌ای کردن تعداد حاضرین در جلسه سعی کردند تا احتمال نشستن بر صندلی شماره یک مجلس را برای خود تقویت کنند.

اگرچه حدود 10 نماینده از نمایندگان منتخب برای ریاست مجلس آتی، در حال تلاش و رایزنی‌ هستند اما طبق بررسی‌ها و پیگیری‌های خبرنگاران تسنیم از گروه‌های مختلف سیاسی، 4 نامزد بالقوه برای ریاست آتی مجلس شورای اسلامی مطرح هستند و تلاش برخی دیگر از نمایندگان منتخب برای این مهم، ممکن است حتی به کاندیداتوری هم نکشد.

بنا بر این گزارش، محمدباقر قالیباف با سابقه ریاست مجلس در 4 سال گذشته، علی نیکزاد با سابقه دو دوره‌ای وزارت و نائب رئیسی مجلس، منوچهر متکی با سابقه یک دوره سکانداری وزارت خارجه و حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور با سابقه نائب رئیسی مجلس یازدهم، 4 گزینه اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم هستند که ممکن است در اثر رایزنی‌هایی که اکنون در حال انجام است، در نهایت 2 گزینه برای رای‌گیری در صحن علنی باقی بمانند.

این افراد هم‌اکنون در حال رایزنی‌ با منتخبان مجلس دوازدهم برای جلب نظر آنها هستند و یک منبع آگاه و مطلع نیز به خبرنگار تسنیم گفته است که این 4 گزینه علاوه بر رایزنی‌ با نمایندگان منتخب، همزمان با یکدیگر نیز در حال رایزنی‌ هستند تا شاید بتوانند یکی از گزینه‌ها را به نفع خود از صحنه رقابت کنار بزنند.

همچنین برخی نمایندگان تصور می‌‌کنند که ممکن است سید محمود نبویان نماینده فعلی و منتخب اول تهران، گزینه پیش‌بینی نشده و غافلگیرکننده انتخابات ریاست مجلس باشد اما پیگیری‌های خبرنگار تسنیم حاکی از این است که آقای نبویان در گفت‌وگوهایی که با چند نماینده منتخب مجلس داشته تصریح کرده که تمایلی برای ریاست مجلس ندارد.

البته در این میان، برخی منتخبان مجلس دوازدهم هم هستند که  می‌گویند یک نماینده منتخب دیگر، تمایل وافری برای برای ریاست مجلس دارد اما تاکنون نتوانسته حتی به تعداد انگشتان 2 دست، نظر نمایندگان منتخب را جلب کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعهد و تقوای سیاسی از شاخصه های نماینده در تراز انقلاب است
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • حضور تشکل‌ها با عقاید مختلف در دانشگاه نشان از دموکراسی دارد
  • مناظره انتخاباتی در خرم آباد به درگیری طرفداران نامزدها انجامید
  • آنچه در مناظره انتخاباتی کاندیداها در دانشگاه لرستان گذشت
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • نشست هم‌اندیشی نمایندگان مجلس با هیات رییسه دانشگاه مازندران