Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، علی اصغر یوسف نژاد در جلسه نوبت عصر امروز (سه‌شنبه ۱۷ اردیبهشت) مجلس شورای اسلامی نامه استاندار آذربایجان غربی در پاسخ به انتقادات نماینده ارومیه را قرائت کرد. متن کامل این نامه به شرح ذیل است:

«ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان در پاسخ به اظهارات یکی از نمایندگان مردم شریف ارومیه و اتهاماتی که به این جانب در صحن مجلس وارد نموده، لازم است مواردی را به اطلاع سروران گرامی برسانم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدا خداوند را شاکرم که فرصتی دست داد تا دوباره در صحن مجلس شورای اسلامی که زمانی نه چندان دور به عنوان وکیل ملت شریف ایران و منتخب مردم نسبت به پیگیری حقوق آن‌ها از هیچ تلاشی فروگذار نکرده بودم، توقیف حضور دارم. از زمانی که توفیق خدمت در آذربایجان غربی به واسطه اعتماد رئیس جمهور و وزیر کشور یافته‌ام با در اولویت گذاشتن مبارزه با فساد در صدد احقاق حق مردم و بیت المال برآمدم؛ با توجه به موقعیت مرزی و منابع غنی آذربایجان غربی متأسفانه این استان جولانگاه فسادی ریشه دار و سازمان یافته شده است؛ لذا ساماندهی پایانه‌های مرزی، شناسایی و پاکسازی عوامل آشکار و به زانو در آوردن صادرات بی رویه، سوخت سهمیه مرزنشینان، شناسایی زمین خواران و نمونه‌های از این اقدامات را انجام داده‌ام. برای مبارزه بی امان با فساد و رانت در یک سال و نیم گذشته اقداماتی انجام دادم. به اطلاع می‌رسانم در همین خصوص مواردی منجر به تکمیل تحقیقات شده و به مراجع ذی‌صلاح قانونی معرفی شده و موارد دیگر در دست بررسی است که به محض تکمیل به سمع و نظر ملت و مردم استان می‌رسد. این استان نمونه‌ای بی‌نظیر از هم‌زیستی اقوامی است که صد‌ها سال در کنار هم به صورت شرافتمندانه به حراست از مرز‌های وطن پرداخته و شهدای، چون امینی‌ها و باکری‌ها تقدیم میهن اسلامی کرده است. به راستی این‌ها شرف و اعتبار آذربایجان هستند. خرج شرف در جنجال‌ها و دعوا‌های انتخاباتی کسر شأن این واژه مقدس است.

مگر می‌شود کسی فرزند ایران باشد و در آذربایجان غربی بیگانه و مهمان خطاب شود؟ متأسفانه درد بزرگ استان این است که بعضی عامدانه و یا از روی غفلت این فرصت کم نظیر تنوع قومی و جمعیتی را به هدف اغراض انتخاباتی تبدیل به تهدیدی بزرگ و مانعی برای توسعه و رفاه مردم این منطقه می‌کنند. اما فرصت پیش آمده امروز را مغتنم دانسته و از نمایندگان رخصت می‌طلبم که به برخی موارد مطرح شده در نطق اضطراری یکی از نمایندگان شریف ارومیه پاسخ دهم. تا پیش از حضور بنده شاید مردم آذربایجان غربی در وضعیتی اسف بار و فسادگونه فروش سوخت آگاهی نداشتند همان سال‌هایی که برخی بزرگواران در کسوت مسئول رده بالای استانی انجام وظیفه می‌کردند، صد‌ها میلیارد تومان پول مردم مظلوم و بیگناه مرزنشینان بدون هیچ ضابطه‌ای به روش‌های دلبخواهی و سلیقه‌ای هزینه شد و صدای اعتراضی از کسی درنیامد. حالا چگونه است امروز که حدود ۷۵ هزار خانوار در ۲۰ کیلومتری مرز‌های استان از عوائد فروش قانونمند و شفاف سوخت بهره‌مند شدند برخی معترض بوده و با جوسازی و تذکر به وزیر کشور این احقاق حق را، پولپاشی بین مرزنشیان نامیده و موجب تورم می‌دانند و نسبت به قطع دست رانت خواران و مافیای سوخت و احقاق حق مرزداران معترض هستند؟ ضمن تشکر فراوان از حمایت‌های بی شائبه وزیر کشور و همچنین همراهی مجموعه نمایندگان فرهیخته استان آذربایجان غربی به استحضار می‌رسانم ما در مجموعه استانداری توانسته‌ایم که با تدوین یک سازوکار مشخص و قانونی و در قالب مزایده شریان‌های فساد سوخت را شناخته و مسدود کنیم. با طراحی این مدل در مدت یک سال بیش از ۴۵۰ میلیارد از محل فروش سوخت به خزانه واریز شده است. ارقام کلانی که هیچ گاه دیده نشده و معلوم نیست که تا قبل از این چطور در جیب افراد خاص رفته است.

نمایندگان محترم، مردم عزیز و اصحاب رسانه! تا قبل از حضور بنده در طی سال‌های ۹۴ تا ۹۶ مقدار ۱۶۴ میلیون لیتر سوخت مرزنشیان به فروش رفته که فقط ۵ میلیارد تومان از سود حاصل از فروش بین مرزنشیان به خزانه واریز شده است. اما با مدل جدید تنها در سال ۹۷ با فروش ۱۴۲ میلیون لیتر سود نزدیک به ۹۸ میلیارد تومان یعنی ۹۰ برابر نسبت به سه سال پیش از آن برای همین مردم درآمد کسب شده است در حالی که قیمت فروش سوخت در بازار مقصد تقریباً در هر دو مقطع یکسان بوده است.

در سریع‌ترین زمان ممکن و با نیازسنجی کارشناسان عوائد حاصله از فروش سوخت برای ۷۵ هزار خانوار از ساکنان ۲۰ کیلومتری نوار مرزی اختصاص یافته است، ساکنین روستا‌های آن منطقه بیمه شده‌اند، تمامی دانش آموزان ۲۰ کیلومتری مرز از تحصیل رایگان بهره‌مند شدند. بیماران و نهاد‌های مرتبط با آن‌ها مورد حمایت قرار گرفتند. اگر این اقدامات مصداق مبارزه با فساد و محرومیت زدایی نیست پس چیست؟

با توجه به نامگذاری سال‌های گذشته آذربایجان غربی توانسته است با برنامه ریزی انجام شده ۱۱۷ میلیون سرمایه گذاری خارجی را به طور مستقیم جذب نموده و اکنون در جایگاه سومی کشوری قرار گرفته است. همچنین ۲،۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری داخلی در استان انجام شده که از این میزان ۵۰۰ میلیارد تومان آن به بهره برداری رسیده است.

آذربایجان غربی در ارزیابی طرح پایش ملی و محیط کسب و کار رتبه دوم کشور در بین استان‌های سراسر کشور فرستاده و در جذب تسهیلات اشتغال پایدار روستایی بین روستا‌های مختلف صاحب رتبه برتر شده است. در حوزه برنامه ریزی نیز پس از ۳۹ سال اولین دستور بنده پس از تصدی مسئولیت در استان برای تدوین سریع سند آمایش توسعه استان بوده است که خوشبختانه این سند آماده بهره برداری است. در خاتمه خدای را شاکرم که این توفیق به من عنایت شده است که سال‌ها در جوار نمایندگان مجلس درس مدیریت و سیاستگذاری بیاموزم و چه دانشگاهی بهتر از مجلس؟ به یقین تجربیات اجرایی و نظارتی دوران نمایندگی بسی مهمتر از رها کردن کرسی اجرایی است. با این امید که اقدامات و نیات ما صرفاً برای رضای خدا باشد و آن روز هرگز نیاید که با اقدامات نسنجیده دشمن را شاد نمایم.

محمد مهدی شهریاری
استاندار آذربایجان غربی»

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نمایندگان مجلس اخبار سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۹۱۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی به بیماران خدمات ارائه می‌دهند

به گزارش خبرگزاری مهر، جواد مجیدی در بازدید بخش دیالیز بیمارستان طالقانی ارومیه با بیان اینکه ۲۶ مرکز در استان خدمات دیالیز را ارائه می‌دهند، گفت: اداره کل بیمه سلامت استان با پرداخت هزینه‌ای بالغ بر ۸۳۰ میلیارد ریال به مؤسسات درمانی در سال گذشته از بیماران همودیالیزی حمایت مالی کرده است.

وی اظهار کرد: هم اکنون تعداد ۲۶ مرکز در استان خدمات دیالیز را ارائه می‌دهند.

مجیدی افزود: در سال ۱۴۰۲ قریب به ۱۵۰۰ نفر از بیماران همودیالیزی در بیش از ۱۵۰ هزار جلسه خدمات خود را با پوشش بیمه سلامت دریافت کرده‌اند.

معاون بیمه و خدمات سلامت اداره کل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی گفت: اداره کل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی با پرداخت هزینه‌ای بالغ بر ۸۳۰ میلیارد ریال به مؤسسات درمانی در سال گذشته از بیماران همو دیالیزی حمایت مالی کرده است.

جعفر کیاست‌فر نیز در این بازدید عملکرد اداره کل بیمه سلامت استان در پوشش بیمه‌ای خدمات تشخیصی و درمانی را شایسته احترام و تقدیر دانست.

وی افزود: مرکز دیالیز بیمارستان طالقانی دارای ۱۲۱ تخت دیالیز با دستگاه‌های مدرن و تجهیزات با کیفیت است.

رئیس بیمارستان طالقانی ارومیه گفت: با وجود پوشش بیمه‌ای خدمات، داشتن کادر ماهر و مجرب، عوارض ناشی از دیالیز در این مرکز بسیار کم است که منجر به افزایش طول عمر و رضایت بیماران می‌شود.

‌به مناسبت روز بیماران خاص و صعب العلاج معاون اداره‌کل سلامت آذربایجان‌غربی با همراهی مدیران این بیمه و همچنین رئیس بیمارستان طالقانی ارومیه ضمن بازدید از بخش دیالیز این بیمارستان، مسائل و مشکلات مربوط به بیماران خاص حوزه دیالیز را بررسی کردند.

کد خبر 6099887

دیگر خبرها

  • هزار و 920 زائر از آذربایجان غربی ۱۸ خرداد عازم حج ‌می شوند
  • ساماندهی مسجد یوردشاهی ارومیه
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی به بیماران خدمات ارائه می‌دهند
  • نخستین مرکز شیمی‌درمانی فرهنگیان کشور در ارومیه افتتاح شد
  • اولین مرکز شیمی درمانی فرهنگیان کشور در ارومیه افتتاح شد
  • آغاز پروازهای حج تمتع فرودگاه ارومیه از ۱۸ خرداد
  • ۶ فوتی و مصدوم در تصادف پراید و پارس در محور سرو ارومیه
  • تصویب مطالعات طرح ویژه تفصیلی بافت تاریخی شهر ارومیه
  • ۷۱ درصد از حجم سد‌های آذربایجان‌غربی پر آب است
  • بهره‌برداری از ۲۷۴ کیلومتر راه روستایی در آذربایجان‌غربی