Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌غربی و امام جمعه ارومیه گفت: نمایندگان مجلس باید به مبانی ذکرشده توسط رهبر انقلاب در خصوص انقلابی ماندن توجه کرده و این روحیه انقلابی را حفظ کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه ، حجت الاسلام و المسلمین سید مهدی قریشی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته ارومیه، ضمن تقدیر از هیات دولت بدلیل سفر استانی به آذربایجان‌غربی، اظهار داشت: منابع تخصیص یافته به زیرساخت‌های استان در این سفر امیدوارکننده است و باید همچنان این روند ادامه یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عملیاتی شدن طرح‌ها و تخصیص اعتبارات ویژه لازمه رونق اقتصادی و توسعه استان است.

وی افزود: این سفر متمایز از سفرهای سایر دولت‌ها بود. نبود تشریفات و ریخت و پاش در جلساتی که تنها پذیرایی آن آب بود، نبود تبلیغات محیطی اضافه و مواردی نظیر این موجب نبارک شدن سفر بود.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌غربی و امام جمعه ارومیه، عنوان کرد: هرچند با یک سفر تمام مشکلات قابل حل نیست ولی توسعه مناسب و زیرساختی قابل دستیابی است که تمام این موارد نیازمند ورود جدی مسئولان استانی است.

وی، با اشاره به اهمیت این سفرها، گفت: سفرهای استانی هیئت دولت موضوعی کم نظیر است که با اولویت عمل به وعده‌ها و تصویب موارد مورد نیاز و اساسی استان است. ورود حاکم در میان مردم موجب رفع مشکلات واقعی است و اگر حاکم دور از مردم باشد موجب گزارش‌های وارونه و دور شدن از اصل موضوعات خواهد شد. در سیره امام علی(ع) هم ارتباط بدون واسطه با مردم مورد تاکید قرار داشت که همین امر باعث شفافیت مردم و صحبت گفتن بدون لکنت با حاکمان بود. نوع برخورد اقشار مختلف با رهبر انقلاب هم ادامه همین مسیر است و امروز شاهدیم که دولت و رئیس جمهور هم در همین مسیر حرکت می‌کند.

حجت‌الاسلام قریشی، مردمی بودن رئیس جمهور را جزونمودهای بارز در جریان سفر استانی دانست و بیان داشت: آنچه در جریان همراهی بنده در این سفر حائز اهمیت بود، نگاه ویژه آیت‌الله رئیسی به مردم بود. عصبانیت رئیس جمهور از راننده به‌خاطر خروج از میان مردم و اجازه ندادن به او برای شنیدن سخنان مردم و همچنین اجازه ندادن به پرواز بالگرد به منظورشنیدن حرف مردم جزو مواردی بود که قابل تقدیر است.

وی ادامه داد: جلسات فشرده و بدون وقفه و تلاش برای حل و رفع مشکلات مردم در جریان جلسات قابل توجه و تقدیر بود. خود رئیس جمهور اعتقاد داشت که استراحت باید در این دنیا نباشد و انجام وظیفه در اولویت است. خدمت دولت به مردم مایه مباهات است و بایدقدردان این مورد باشیم.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌غربی و امام جمعه ارومیه، در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به فرمایشات رهبر انقلاب در جمع نمایندگان مجلس، خاطرنشان کرد: ایشان توان مجلس و سایر قوا را در هماهنگی و همراهی دانستند و تاکید داشتند که شناسایی آسیب‌هاو جلوگیری از اشتباهات گذشته مدنظر ایشان بود. همچنین رهبر انقلاب، انقلابی ماندن را مهم‌تر از انقلابی بودن دانستند که نمایندگان باید به آن توجه جدی داشته باشند.

وی در ادامه افزود: اجتناب از تبعیض و فساد، پرهیز از گروکشی و مردمی بودن باید مدنظر و در اولویت نمایندگان باشد.

حجت‌الاسلام قریشی، گفت: پرهیز از دخالت از انتصابات موضوع مهمی است که همواره مورد تاکید رهبر انقلاب بوده و نمایندگان باید به آن تمسک جویند.

وی اضافه کرد: باید همه مطیع رهبری باشیم و براساس دستورات ایشان حرکت کنیم. رهبر انقلاب، انقلابی بودن مجلس را تایید کردند و تاکید داشتند که نمایندگان باید این اصل را حفظ کنند. این مورد در کنار ذکر برخی نقاط ضعف و قوت مجلس امر مهمی است که باید مدنظر نمایندگان باشد.

امام جمعه ارومیه، با اشاره به سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع)، گفت: در فرمایشی از این امام داریم که ریختن آبروی مردم و سخن گفتن در مورد افراد با تندی، موجب طرد از محضر خداوند و کر، کور و لال شدن فرد در قیامت می‌شود.

امام جمعه ارومیه: دانشگاهیان باید جلودار مطالبه‌گری باشند امام جمعه ارومیه: توسعه ریلی استان آذربایجان‌غربی جدی پیگیری شود

وی تصریح کرد: امام صادق(ع)، حسادت را اصلی ترین کفر و بی ایمانی دانسته‌اند و تاکید کرده‌اند که نباید به سمت این کفر برویم. همچنین همراهی با ظلم در برابر مظلومان از مواردی است که توسط ایشان نهی شده و باید به آن توجه شود. هر مسلمان مظلومی مستجاب الدعوه است و به همین دلیل باید حامی مظلوم بود.

انتهای پیام /ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آذربایجان غربی آذربایجان غربی امام جمعه ارومیه آذربایجان غربی رهبر انقلاب رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۸۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایندگان مرحله دوم تهران با ۵۰-۶۰ هزار رای وارد مجلس می‌شوند

روزنامه فرهیختگان در مطلبی از کمرنگ شدن فضای انتخاباتی گلایه کرد.

این روزنامه نوشت: درک این موضوع که فضای دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم اصلا رنگ و بویی از حال و هوای انتخاباتی ندارد، چندان نیاز به استناد به نظرسنجی‌ها و پرسش از مردم ندارد.

اگر نگاهی به اخبار برجسته روز در رسانه‌ها هم بیندازیم، در پرداخت اخبار رسانه‌ها کمتر خبری درباره انتخابات و رقابت‌های انتخاباتی پیدا می‌کنیم که میان دیگر اتفاقات و تحولات اساسا گم می‌شوند.

اگرچه بخشی از این سردی فضای انتخاباتی، به خاطر دور دوم انتخاباتی مجلس طبیعی است اما این تنها علت کمرنگ شدن فضای انتخاباتی در دور دوم انتخابات مجلس نیست، کمااینکه این دور تقریبا سردترین انتخابات در طول دوره‌های انتخابات‌های مجلس را شاهد هستیم.

یکی از عواملی که در افزایش شور و شوق انتخاباتی موثر است که ردپای آن در دیگر انتخابات‌های مجلس هم مشاهده می‌شود، رقابت میان گروه‌ها و جناح‌هاست.

در انتخابات مجلس دوازدهم، اساسا رقابت جدی حول گروه‌ها و جناح‌ها شکل نمی‌گیرد. این رقابت اگرچه درون جبهه اصولگرایی جریان داشت و دارد و بیشتر خود را در قالب عقده‌گشایی‌های سیاسی و افشاگری‌ها نشان داد اما ردی از جدیت این رقابت یا بسط این رقابت در میان گروه‌های مردم دیده نمی‌شود.

در این دوره جدای از اینکه اصلاح‌طلبان حضور جدی نداشتند، نتوانستند رقابت جدی با اصولگرایان شکل بدهند و کفه سنگین رقابت در میان لیست‌های درون‌اصولگرایی استوار بود. اما اگر از اقشار مردم می‌پرسیدید کدام یک از این لیست‌ها به دیگری ارجحیت دارد، تقریبا نمی‌توانستند تمایزی میان آن‌ها قائل شوند. درواقع رقابت میان اصولگرایان، در همان حد و درون اصولگرایان آن هم تنها بر سر تصاحب قدرت محدود ماند.

رقابت شکل‌گرفته بیش از آنکه بین اقشار مردم برقرار باشد، گویی بین خود کاندیداهاست تا این بار چه کسی در صدر مجلس شورای اسلامی به عنوان رئیس بنشیند وگرنه اتفاق تازه‌ای قرار نیست رخ دهد.

حالا در آستانه برگزاری دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم بخش اصلی دغدغه اصولگرایان روی این موضوع متمرکز است که قرار است چه کسی ریاست مجلس را به عهده بگیرد، در حالی که اگر نگاهی به دغدغه مردم درمورد انتخابات یا ساختار مجلس بیندازیم، اینکه قرار است چه کسی روی صندلی ریاست مجلس بنشیند برای مردم اهمیتی ندارد. این عملا شکاف میان دغدغه مردم و رقبای انتخاباتی را نشان می‌دهد.

در میانه این دعوا خبری از ارائه ایده برای بهتر شدن عملکرد مجلس یا مطرح شدن لزوم تنظیم قوانین در مجلس دیده نمی‌شود. تنها تمرکز احزاب روی این موضوع استوار است که قالیباف، رئیس مجلس بماند یا فرد دیگری رئیس مجلس شود. طبعا این خلأ ایده در دور دوم انتخابات هم تغییری نداشته و در همچنان برهمان پاشنه بی‌ایده بودن و ادامه دعوا برای تصاحب قدرت می‌چرخد.

کاسبان کاهش مشارکت

خروجی چنین فضایی نهایتا همین تصویری می‌شود که در انتخابات دوازدهم شاهد آن بودیم، در این فضا تنها یک طیف محدود در انتخابات مشارکت می‌کنند، بدنه اجتماعی که در هرشرایطی رای مشخصی دارند در انتخابات مشارکت می‌کنند و دیگر اقشار عملا توجهی به انتخابات نمی‌کنند و نهایتا آنچه در تهران در دور اول رخ داد دیده می‌شود و رای نفرات اول راه‌یافته به مجلس کاهش محسوس و قابل‌توجهی به نسبت دوره‌های دیگر مجلس در انتخابات‌ها داشت.

به نظر نمی‌رسد در دور دوم هم اتفاق ویژه و متمایزی رخ دهد، کمااینکه این احتمال وجود دارد که حضور آن بدنه اجتماعی خاص در این دوره هم کمتر از دوره‌های قبل شود و حالا نماینده‌هایی با ۵۰ یا ۶۰ هزار رای وارد بهارستان شوند. در این میان البته بارها نیز به این موضوع اشاره شده که بخشی از این گروه‌های سیاسی اساسا حیات خود را در کاهش مشارکت وعدم حضور دیگر طیف‌های جامعه پای صندوق‌های رای می‌بینند و اتفاقا تعمدا دیگر گروه‌های جامعه را در اظهارات و صحبت‌ها و حتی وعده‌های انتخاباتی خود حذف می‌کنند و روی صحبت خود را تنها قشر و طیف خاصی قرار می‌دهند. حالا این روزها این جریان حضور پررنگ‌تری در رقابت‌های انتخاباتی دارند و تلاش می‌کنند همچنان روند مطلوب خود را حفظ کنند.

دیگر خبرها

  • نمایندگان مرحله دوم تهران با ۵۰-۶۰ هزار رای وارد مجلس می‌شوند
  • اعتراف دیرهنگام یک نماینده مجلس: برخی نمایندگان نه یکی بلکه چندتا شاسی‌بلند گرفته‌اند
  • خشک شدن دریاچه ارومیه چالش جدی در شهرستان شبستر است
  • تقاضای سروری از مردم درخصوص دور دوم انتخابات
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • رفع محرومیت تنها با روحیه جهادی امکان‌پذیر است
  • رفع محرومیت با تفکر و روحیه جهادی امکان‌پذیر است
  • سرلشکرسلامی: رفع محرومیت تنها با تفکر و روحیه جهادی امکان‌پذیر است
  • رفع محرومیت تنها با روحیه جهادی و عمل انقلابی امکان‌پذیر است
  • حضور پرشکوه مردم در آزمون بزرگ انتخابات