Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-08@10:39:11 GMT

خلاصه مهمترین اخبار مجلس در روز ۲۱ تیر

تاریخ انتشار: ۲۱ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۷۱۴۶۳

خلاصه مهمترین اخبار مجلس در روز ۲۱ تیر

بررسی سوال نماینده گناباد از وزیر جهاد کشاورزی/ نطق قالیباف درباره حجاب و عفاف/ ارجاع گزارش تخلفات در منطقه آزاد اروند به قوه قضاییه/ و... از جمله موضوعات خبری امروز (سه شنبه) بیست و یکم تیرماه ۱۴۰۱ مجلس است که می‌توانید مشروح آن را در لینک‌های زیر بخوانید.

به گزارش ایران اکونومیست، جلسه علنی به ریاست محمدباقر قالیباف برگزار شد و رسیدگی به سوال  محسن صفائی دلوئی نماینده گنابـاد و بجسـتان و تعـدادی دیگـر از نمایندگان از وزیر  جهادکشاورزی، بررسی گزارش کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مبنی بر تصویب تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد ستاد احیای دریاچه ارومیه و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. در دستورکار نمایندگان قرار گرفت.

در این جلسه آندری ساوینیخ رئیس گروه دوستی پارلمانی بلاروس و ایران و هیئت همراه به دعوت ابوالفضل عمویی به عنوان مهمان در صحن مجلس حضور یافتند.

محمدباقر قالیباف در نطق پیش از دستور خود در این جلسه ضمن گرامیداشت فرا رسیدن روز عفاف و حجاب،‌ با بیان اینکه ترویج فرهنگ حجاب و عفاف باید با تاکید بر اقدامات ایجابی، عقلانی و مدبرانه و با پرهیز از رفتارهای سلیقه ای باشد، افزود: در زمینه حجاب فصل الخطاب تمامی مجریان و ضابطان باید رعایت قانون و تامین حقوق اساسی مردم طبق قانون اساسی باشد. هر اقدام خلافی علیه موارد تعیین شده در قانون به هر شکلی علیه اصل هدف ترویج عفاف و حجاب خواهد بود.

رییس مجلس همچنین درگذشت محمود روحبخش مهربانی نماینده مردم سراب در دوره چهارم مجلس شورای اسلامی را تسلیت گفت.

فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی هم با صدور بیانیه‌ای به مناسبت روز عفاف و حجاب بیان کرد که لازم است توجه جدی و پیش‌بینی نسبت به ساماندهی مد و لباس صورت گیرد؛ متأسفانه تاکنون نتوانسته‌ایم در این زمینه اقدامی قابل توجه انجام دهیم و خلاء آن نیز مشهود است.

در ادامه جلسه علنی، محمد صفایی نماینده گناباد با طرح سوالی از وزیر جهاد کشاورزی درباره علت تخلفات گسترده مدیر عامل سازمان مرکزی تعاونی روستایی ایران گفت: بر اساس گزارش مرکز پژوهش‌های وزارت جهاد کشاورزی کارکرد وزارت جهاد کشاورزی نسبت به فروردین ماه سال قبل منفی  ۲۱۰ میلیون دلار است؛ این یعنی اگر با شرایط فعلی پیش برویم وزارت جهاد کشاورزی تا پایان سال دو و نیم میلیارد دلار کارکرد منفی نسبت به سال ۱۴۰۰ خواهد داشت.

سیدجواد ساداتی‌نژاد با حضور در صحن علنی مجلس ضمن پاسخ به این سوال تاکید کرد:‌ حمایت از کشاورزان و دامداران از وظایف سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران بوده و به نوعی این سازمان در تجارت و بازرگانی کشور با نگاه حمایت از کشاورزان و دامداران نقش‌آفرین می‌باشد.

نمایندگان پس از استماع پاسخ محمد جواد ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی به این پرسش و عدم اقناع طراح پرسش، در یک رای گیری اعلام کردند که از پاسخ ساداتی نژاد قانع نشدند و به این ترتیب به وزیر جهاد کشاورزی کارت زرد دادند.

ناطقین مجلس

شجاعی: مبارزه با گرانفروشی بدون مبارزه با گرانی صدمه به مردم و کشور است

بیگی نژاد: با تبدیل ثروت به پول می توان به مردم بیشتر خدمت کرد

فلاحی: مسئولان امر حجاب مراقب برنامه های مشکوک دشمن در جهت عفت زدایی باشند

نماینده طوالش : اگر نهادهای متولی عفاف و حجاب به وظایف خود عمل درست می‌کردند امروز نیاز به برخورد قهرآمیز نبود

پزشکیان: مردم صداقت را درک می‌کنند

***

سیدغنی نظری، سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس گزارش این کمیسیون در مورد گزارش نهایی هیأت تحقیق و تفحص از منطقه آزاد اروند را در مجلس قرائت کرد که در نهایت این گزارش برای بررسی تخلفات رخ داده با ۱۸۲ رأی موافق، ۹ رأی مخالف و ۱۰ رأی ممتنع از مجموع ۲۲۹ نماینده حاضر در مجلس به قوه قضاییه ارجاع شد.

محمدباقر قالیباف در جریان بررسی گزارش نهایی هیئت تحقیق و تفحص از منطقه آزاد اروند بیان کرد: تا به امروز ۲۹۸ تحقیق و تفحص به کمیسیون‌های مجلس ارجاع شده است. ۳۳ مورد از آن در صحن مجلس بررسی شده و ۲۲ مورد هیئت تحقیق و تفحص تشکیل شده است. تعداد هیئت‌هایی که زمان آن‌ها منقضی شده است ۵ مورد می‌باشد و تعداد گزارش نهایی که از این ۲۰۸ مورد به صحن مجلس آمده تنها سه مورد می‌باشد.

نمایندگان در ادامه جلسه علنی و در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مبنی بر تصویب تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد ستاد احیای دریاچه ارومیه، با این تقاضا موافقت کردند.

از مجموع ۲۲۳ نماینده شرکت کننده در رای گیری، ۱۸۲ نفر با این تقاضا موافقت و ۱۵ نفر مخالفت کردند؛ ۱۲ نفر نیز رای ممتنع دادند.

بعد از موافقت مجلس با تحقیق و تفحص از عملکرد ستاد احیای دریاچه ارومیه حجت الاسلام سید سلمان ذاکر نماینده ارومیه در تذکری گفت: متاسفانه در این باره در مجلس هشتم کوتاهی صورت گرفت و تحقیق و تفحص و طرح دوفوریتی رای نیاورد. تمامی نمایندگان استان آذربایجان غربی و استان های همجوار و همچنین چندین کشور با موضوع خشکی دریاچه ارومیه درگیر هستند پس نباید از این موضوع ساده گذشت.

جلال محمودزاده نماینده مردم مهاباد هم با بیان اینکه «ستاد احیای دریاچه ارومیه از ابتدا ماهیت سیاسی داشته نه ماهیت اجرایی و به همین نیز دلیل نیز تصمیم‌گیری‌های آن غیرفنی بوده است» تاکید کرد: این ستاد به حیاط خلوت دولت جهت هزینه‌ اعتبارات احیای دریاچه ارومیه در امر انتخابات و مأموریت‌های خارج از کشور تبدیل شد.

روح‌الله متفکر آزاد نماینده مردم آذر شهر، اسکو و تبریز نیز با بیان اینکه ما با خشکی دریاچه ای مواجه هستیم که ۷ برابر مساحت تهران تبدیل به بیابان و شوره زار خواهد شد، تاکید کرد: این یعنی طوفان نمکی در شعاعی معادل ۶۰۰ کیلومتر؛ یعنی چیزی معادل ۱۴ میلیون انسان در خطر بیماری های پوستی، سرطان و آسم قرار دارند و اگر اکنون برای احیای دریاچه ارومیه هزینه نکنیم مجبوریم در آینده برای درمان این بیماری ها هزینه کنیم.

همچنین رییس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم توجه به دریاچه ارومیه گفت: دریاچه ارومیه نقطه ای کاملاً استراتژیک است و از بین رفتن آن ظرفیتهای اقتصادی و محیط زیستی و کشاورزی کشور را به پتانسیلی منفی تبدیل می کند که قابل جبران نیست و ممکن است زیست را در بخش هایی از سرزمین ما تحت تاثیر قرار دهد.

در جریان جلسه علنی، عبدالجلال ایری تقاضای تحقیق و تفحص از نحوه عملکرد مدیریت امور ماهیان خاویاری وابسته به شرکت مادرتخصصی خدمات کشاورزی را مطرح کرد؛ بعد از توضیحات ایری نماینده کردکوی، نمایندگان مجلس موافقت کردند که این تحقیق و تفحص انجام شود.

نمایندگان همچنین گزارش کمیسیون فرهنگی مبنی بر تصویب تقاضای تحقیق و تفحص از وزارت ورزش و جوانان در مورد عملکرد فدراسیون سوارکاری جمهوری اسلامی ایران را بررسی کرده و در نهایت با آن موافقت کردند.

عبدالجلال ایری نماینده متقاضیان تحقیق و تفحص از عملکرد فدراسیون سوارکاری هم انتقال غیرقانونی اطلاعات ژنتیکی، گردش مالی غیرشفاف و ارائه فاکتورهای غیرقانونی به گمرک و نصب غیرقانونی میکروچیپ‌ها را از مهمترین محورهای تحقیق و تفحص از عملکرد فدراسیون سوارکاری مطرح کرد.

گزارش کمیسیون اجتماعی در مورد لایحه تصویب مقاوله‌نامه حق تشکل و مذاکره دسته‌جمعی هم مورد بررسی نمایندگان قرار گرفت و تصویب شد.

اخطارها و تذکرات نمایندگان مجلس

انتقاد نوروزی از عدم پرداخت مطالبات گندم‌کاران

محمدبیگی: دامداران را از ورشکستگی نجات دهید

مصری در پاسخ به بابایی کارنامی: دو شعبه ویژه در قوه قضاییه برای رسیدگی به گزارش‌های مجلس تشکیل شده است

نظری: رئیس‌جمهور سریع‌تر وزیر کار را به مجلس معرفی کند

جلیل زاده: رئیس جمهوری راساً اقدام به تشکیل کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه کند

رئیس کمیسیون کشاورزی: عوارض صادرات محصولات کشاورزی حذف شود

نماینده بم: توقع از رئیس جمهوری این بود که بر سر بم دست نوازش می‌کشید

محمدبیگی: دولت سریعتر میزان افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی را تعیین تکلیف کند

***

حجت الاسلام سیدمحمدرضا میرتاج الدینی از تغییر زمان برگزاری جلسات علنی مجلس در هفته آتی خبرداد و بیان کرد: از آنجا که دوشنبه هفته آتی به مناسبت فرا رسیدن عید غدیر تعطیل است، قبل از آغاز جلسه علنی امروز مجلس در جلسه غیر رسمی در خصوص زمان برگزاری جلسات مجلس در هفته آتی بحث شد و در رای گیری استمزاجی نمایندگان موافقت کردند که جلسات علنی مجلس شورای اسلامی در هفته آتی در روزهای شنبه و یکشنبه برگزار شود.

سیدنظام موسوی سخنگوی هیئت رئیسه هم گفت که احتمالا مجلس هفته آینده انتخاب حقوقدانان شورای نگهبان را در دستور کار خود دارد.

در پایان جلسه علنی امروز هم محمد رشیدی عضو هیات رییسه مجلس موارد اعلام وصولی از جمله سوال ملی دو نماینده مجلس از وزرای نفت و بهداشت و سید محسن دهنوی عضو  دیگر هیات رئیسه تذکرات کتبی نمایندگان به مسئولان اجرایی کشور را قرائت کردند.

 

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: مهمترین اخبار امروز مجلس ، برگزیده‌ها ، ستاد احیای دریاچه ارومیه ، سید جواد ساداتی نژاد ، سوال از وزیر کشاورزی در مجلس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مهمترین اخبار امروز مجلس برگزیده ها ستاد احیای دریاچه ارومیه سید جواد ساداتی نژاد سوال از وزیر کشاورزی در مجلس ستاد احیای دریاچه ارومیه تقاضای تحقیق و تفحص تحقیق و تفحص از عملکرد وزیر جهاد کشاورزی مجلس شورای اسلامی گزارش کمیسیون موافقت کردند ساداتی نژاد عفاف و حجاب جلسه علنی هفته آتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۱۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریاچه ارومیه برای تثبیت وضعیت به ۶ میلیارد مترمکعب آب نیاز دارد

استاندار آذربایجان‌غربی گفت: حجم آب مورد نیاز برای تثبیت وضعیت دریاچه ارومیه نیز ۶ میلیارد مترمکعب است که با توجه به تبخیر سالانه ۲ میلیارد مترمکعب و میزان ورودی آب به دریاچه، نیازمند زمان لازم و یک برنامه‌ریزی منسجم از جمله مراقبت، رصد و اجرای برنامه‌های نرم افزاری هستیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، محمدصادق معتمدیان در برنامه صف اول شبکه سراسری خبر وسعت دریاچه ارومیه را در حال حاضر ۲۰۰۰ کیلومتر مربع عنوان و اظهار کرد: وسعت دریاچه ارومیه نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل ۵۶۰ کیلومتر مربع افزایش یافته و حجم آب دریاچه نیز با ۶۰۰ میلیون مترمکعب افزایش نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل، به دو و نیم میلیارد مترمکعب رسیده و از لحاظ ارتفاعی نیز تراز آب ۲۰ سانتی متر افزایش یافته است.

وی در ادامه سخنان خود مشکل دریاچه ارومیه را در دو بخش تغییر اقلیم و کاهش بارندگی‌ها و افزایش دما و همچنین مداخلات انسانی از جمله توسعه بخش کشاورزی و افزایش کاشت محصولات پر آب بر عنوان کرده و افزود: از سال ۱۳۷۷ شاهد روند نزولی آب دریاچه ارومیه بودیم و در مدت ۲۵ سال اخیر وضعیت دریاچه ارومیه به شکل کنونی درآمده است.

استاندار آذربایجان‌غربی با اشاره به اجرای برنامه‌های مختلف سخت‌افزاری در دولت‌های مختلف در راستای احیای دریاچه ارومیه، گفت: در این مدت در حوزه نرم‌افزاری احیای دریاچه ارومیه کوتاهی شده و ما شاهد افزایش ۱۴۰ هزار هکتاری باغات حوضه آبریز دریاچه ارومیه هستیم و این مسئله موجب افزایش روند مصرف آب کشاورزی در این حوضه شده است.

معتمدیان با اشاره به حجم مصرف آب در برخی از محصولات پرآب بر در حوضه آبریز دریاچه ارومیه، عنوان کرد: مصرف آب باغات سیب و محصولات چغندرقند و یونجه ۵۷ درصد از آب کشاورزی حوضه دریاچه ارومیه است و این مسئله ضرورت استفاده از محصولات جایگزین از جمله محصولات کم آب بر و تغییر الگوی کشت را در این حوضه افزایش می‌دهد.

وی رویکرد اصلی ستاد احیای دریاچه ارومیه را اجرای برنامه‌های نرم‌افزاری و تغییر الگوی کشت عنوان کرده و ادامه داد: علیرغم وجود مشکلات موجود در این مسیر از جمله ۷۳ هزار حلقه چاه غیرمجاز، با تاکید رئیس جمهور و مخبر رئیس کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه، در کنار تأمین معیشت مردم الگوی مناسب مدیریت مصرف آب در این حوضه طراحی و اجرا می‌شود.

دبیر کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه در ادامه با قدردانی از تلاش دولت‌های گذشته در اجرای پروژه‌های مختلف سخت‌افزاری احیای دریاچه، تصریح کرد: با نگاه ویژه دولت سیزدهم و شخص رئیس جمهور و با اختصاص اعتبارات مورد نیاز، بسیاری از پروژه‌های نیمه تمام احیای دریاچه ارومیه در این دولت به پایان رسیده و هر سه ماه شاهد افتتاح و بهره‌برداری از یکی از پروژه‌های سخت‌افزاری احیای دریاچه ارومیه هستیم.

معتمدیان افتتاح تونل انتقال آب از کانی‌سیب را یکی از مهم‌ترین پروژه‌های سخت‌افزاری احیای دریاچه ارومیه عنوان کرده و گفت: با عزم جدی دولت و به ویژه وزارت نیرو و پیگیری‌های انجام شده و تأمین اعتبارات مورد نیاز، این پروژه به دست رئیس جمهور محترم در ۵ اسفند ماه ۱۴۰۱ به بهره‌برداری رسید.

وی با اشاره به رهاسازی آب از پشت سدهای استان در راستای احیای دریاچه ارومیه افزود: در کنار انتقال ۳۰۰ میلیون مترمکعب آب از کانی‌سیب، از آذر ماه سال گذشته بر اساس مطالعات و برآوردهای انجام شده، حق‌آبه دریاچه ارومیه از پشت سدهای مهاباد، بوکان، تکاب و چراغ ویس سقز به سمت دریاچه ارومیه رهاسازی شده است.

معتمدیان با اشاره به اینکه در حال حاضر روزانه حدود ۳۰ میلیون متر مکعب از طریق رهاسازی آب، به دریاچه ارومیه آب هدایت می‌شود و این روند تا دو هفته آینده ادامه خواهد داشت، اظهار کرد: با توجه به بارش‌های اخیر، پیش بینی می‌شود حجم آب دریاچه ارومیه تا ۳ میلیارد متر مکعب افزایش یابد.

وی ادامه داد: برنامه‌ریزی‌هایی انجام شده در ستاد دریاچه ارومیه برای هدایت یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون مترمکعب حق‌آبه از طریق رهاسازی آب از سدهای حوضه آبریز دریاچه و همچنین رودخانه‌های فاقد سد بود که خوشبختانه این میزان به یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون مترمکعب نیز افزایش یافته و این نشان از اثرات مدیریتی و کنترل‌های لازم در روند رهاسازی و انتقال آب به دریاچه ارومیه و مدیریت مصرف آب در بخش کشاورزی است.

معتمدیان گفت: در حوزه سخت‌افزاری پروژه نیمه تمام خط انتقال بادین‌آباد به طول چهار و نیم کیلومتر در راستای انتقال ۱۸۰ میلیون متر مکعب آب به پشت سد کانی‌سیب و انتقال از طریق تونل به دریاچه که با تلاش‌های شبانه‌روزی در حال اجراست و پیش بینی می‌شود تا پایان اردیبهشت ماه به اتمام می‌رسد.

دبیر کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه با قدردانی از حمایت‌های رئیس جمهور از مطالبه ملی احیای دریاچه، گفت: در دولت سیزدهم با حمایت ریاست جمهوری و تعامل و همکاری وزارتخانه‌ها و تمامی دستگاه‌های متولی، روند احیای دریاچه ارومیه با جدیت دنبال شده است.

معتمدیان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه حق‌آبه تالاب‌های دریاچه ارومیه در سال ۱۴۰۱ حدود ۶۵ میلیون مترمکعب تعیین شده بود، افزود: تاکنون ۹۰ میلیون مترمکعب آب از سدها به سمت تالاب‌های اقماری دریاچه ارومیه هدایت شده و این مسئله موجب تثبیت و احیای این تالاب شد.

وی همچنین با بیان اینکه شرایط خوب دریاچه ارومیه و تالاب‌ها، نشاط اجتماعی را برای جامعه به ارمغان آورده، خاطرنشان کرد: بهبود وضعیت دریاچه ارومیه و تالاب‌های اقماری آن، آثار خوب زیست محیطی و میزبانی از صدها هزار پرنده مهاجر را فراهم کرده است.

معتمدیان به استقبال گردشگران نوروزی و مسافران از بهبود شرایط دریاچه ارومیه نیز اشاره کرده و یادآور شد: با همکاری دستگاه‌های مختلف در راستای اجرای برنامه‌های فرهنگی احیای دریاچه ارومیه، اخیراً برنامه باشکوهی در ساحل دریاچه برگزار شد که با استقبال بی نظیر مردم روبرو شد و این مسئله علاقه ویژه مردم به دریاچه ارومیه را نشان داد.

وی همچنین با بیان اینکه برای احیای کامل دریاچه ارومیه حجم آب آن باید به ۱۴ میلیارد مترمکعب برسد، اضافه کرد: حجم آب مورد نیاز برای تثبیت وضعیت دریاچه ارومیه نیز ۶ میلیارد مترمکعب است که با توجه به تبخیر سالانه ۲ میلیارد مترمکعب و میزان ورودی آب به دریاچه، نیازمند زمان لازم و یک برنامه‌ریزی منسجم از جمله مراقبت، رصد و اجرای برنامه‌های نرم افزاری هستیم.

معتمدیان در ادامه با اشاره به رویکردهای نرم‌افزاری احیای دریاچه ارومیه در کنار اهمیت صیانت و ارتقای معیشت مردم، افزود: در راستای تغییر الگوی کشت در شمال آذربایجان‌غربی، طرح ۳ هزار هکتاری کاشت درختان کم آب‌بر پسته و گردو اجرا شده است و این طرح می‌تواند به عنوان یک طرح نمونه در جایگزینی کاشت درختان گردو و پسته به جای درختان سیب در راستای افزایش درآمد کشاورزان و کاهش آب مصرفی در حوزه کشاورزی به باغداران معرفی شود.

دبیر کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه به رویکرد دولت سیزدهم مبنی بر مردمی‌سازی امور نیز اشاره کرده و یادآور شد: همراهی مردم در اجرای سیاست‌هایی چون تغییر الگوی کشت، نیازمند تبیین برنامه‌ها و آگاهی مردم با استفاده از ظرفیت رسانه‌ها بویژه صدا و سیما و شبکه‌های اجتماعی است.

معتمدیان همچنین با اشاره به اختصاص ۶ هزار میلیارد تومان برای اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام نرم افزاری احیای دریاچه ارومیه در دولت سیزدهم، افزود: در کنار اجرای طرح کشت جایگزین، استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری و تداوم نهضت گلخانه‌ای نیز در خصوص احیای دریاچه ارومیه با جدیت دنبال می‌شود.

وی در پایان با تاکید بر اینکه مردم نقش اصلی را در حوزه نرم افزاری احیای دریاچه ارومیه دارند، تصریح کرد: مردم منطقه در کنار همراهی برای اجرای طرح تغییر الگوی کشت که افزایش درآمد را نیز به دنبال خواهد داشت، با جلوگیری از برداشت‌های غیرمجاز از حق‌آبه دریاچه ارومیه، همکاری لازم را با دستگاه‌های مربوطه داشته باشند.

کد خبر 751238

دیگر خبرها

  • ۱۱۰ میلیون مترمکعب آب سد مهاباد به سمت دریاچه ارومیه رهاسازی شد
  • افزایش ۲۰ سانتی‌متری تراز دریاچه ارومیه
  • افزایش حجم آب دریاچه ارومیه به ۲.۵ میلیارد مترمکعب
  • خشک شدن دریاچه ارومیه چالش جدی در شهرستان شبستر است
  • تراز آبی دریاچه ارومیه ۱۵ سانتی‌متر افزایش یافت
  • دریاچه ارومیه برای تثبیت وضعیت به ۶ میلیارد مترمکعب آب نیاز دارد
  • «ارومیه» واقعا احیا شد؟
  • بکرترین دریاچه لرستان در دل طبیعت (فیلم)
  • حضور استاندار آذربایجان غربی در برنامه صف اول شبکه خبر
  • روزهای بهاری دریاچه ارومیه